Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Женска блуза NEWPORT BTR-004

Женска блуза NEWPORT BTR-004
Женска блуза NEWPORT BTR-004
Женска блуза NEWPORT BTR-004
Ново
Женска блуза NEWPORT BTR-004
Женска блуза NEWPORT BTR-004
Женска блуза NEWPORT BTR-004
Женска блуза NEWPORT BTR-004
  • Количина: На залиха
  • Модел: btr-004-2922
Продадени: 10
Прегледи: 921
450ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Материјал: памук и еластин

Големини: S,  M, L, XL

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.