Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Женска блуза BTR-002

Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Ново
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
Женска блуза BTR-002
  • Количина: На залиха
  • Модел: btr-002-1914
Продадени: 11
Прегледи: 2111
450ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Материјал: памук и ликра

Бои: кафеава, крем, зелена, црна

Една универзална големина

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.