Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Женска долга плетена блуза

Женска долга плетена блуза
Женска долга плетена блуза
Женска долга плетена блуза
Женска долга плетена блуза
Ново
Женска долга плетена блуза
Женска долга плетена блуза
Женска долга плетена блуза
Женска долга плетена блуза
Женска долга плетена блуза
  • Количина: На залиха
  • Модел: btr-001-1914
Продадени: 10
Прегледи: 1051
650ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Женски долги плетени блузи во бела и кафеава боја

Една универзална големина

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.