Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Собраќаен столб за предупредување

Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Ново
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
Собраќаен столб за предупредување
 • Количина: На залиха
 • Модел: 3175
Продадени: 123
Прегледи: 6581
349ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Столбче за предупредување и наведување на сообраќај, за поделба на пешачка зона, забрана за влез и  поделба на ленти во сообраќај.

Одлично за улици, населби, пешачки и велосипедски патеки, како и за влезови во зграади и деловни објекти.

 • Материјал: Полиуретанска термо пластика (TPU)
 • Висина: 45cm
 • Диаметар на основа: 20cm
 • Реверзибилен за да ублажи удар и да не настане оштетување на возилото, а истиот да може да се врати во првобитната положба
 • Со рефлектирачки лепенки
 • Може да се постави на бетон, асфалт или цемент.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.