Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Миксер HM133 260W

Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Ново
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
Миксер HM133 260W
 • Количина: На залиха
 • Модел: 2992
Продадени: 10
Прегледи: 4181
699ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%
 • Моќност: 260W
 • 7 брзини на матење
 • 2 сета маталки во пакет од нерѓосувачки челик


Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.