Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Држач за крпи за бања

Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Ново
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
Држач за крпи за бања
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2971
Продадени: 15
Прегледи: 10781
290ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Идеален додаток за организирање на вашата бања.

Држач за крпи кој се лепи на плочка или друга рамна површина и со кој крпите ќе ви бидат секогаш на дофат.

Практичен за поставување без оштетување на ѕидовите, а воедно стабилен за да ја издржи тежината на крпите.

Наменет за 4 крпи

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.