Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Bluetooth локатор со опција за снимање на глас

Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
-67 %
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
Bluetooth локатор со опција за снимање на глас
 • Количина: На залиха
 • Модел: 2880
Продадени: 14
Прегледи: 18051
200ден.
600ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Уред со кој ќе можете да ги пронајдете најважните работи секогаш кога ви се потребни.
Bluetooth локатор кој можете да го закачите на клучевите, чантата, да го ставите во автомобилот, во новчаник или пак да биде привезок на ременот на вашето милениче и преку поврзување со паметен телефон преку Android или IOS апликацијата да знаете секогаш каде се во случај да ги изгубите или пак да бидат украдени.

Благодарение на технологијата на мала потрошувачка на енергија истиот трае долго со само една вградена батерија која можете подоцна да ја замените, 

Уредот има вградено дополнителна фукнција за снимање на глас и истата можете да ја вклучите преку вашиот мобилен телефон и да го слушнете опкружувањето на локаторот во реално време.

Практичен за:

 • миленици
 • за лоцирање вашето дете каде се наоѓа
 • за автомобил да можете полесно да го пронајдете на паркинг
 • за клучеви
 • за чанти, ранци, патни куфери и торби
 • за заштита од кражби
 • многу други примениТрошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.