Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )

Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )
Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )
Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )
-40 %
Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )
Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )
Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )
Машки Паричник со метално закопчување ( 2бр за 299 денари )
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2862
Продадени: 14
Прегледи: 16041
299ден.
500ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Со една голема преграда, една мини преграда за картичка + 5 силиконски прегради за картичка

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.