Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци

Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
-43 %
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
Attach-A-Trash - Држач за ќеса на отпадоци
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2818
Продадени: 136
Прегледи: 36451
199ден.
350ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

„Attach-a-Trash“ создава силно, цврсто место што може да издржи до 5 килограми!

Едноставно, закачете ја на која било фиока или кабинет!

            ---- Димензии ----
Должина: 23,5см

Ширина: 11см

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.