Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса

Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
-44 %
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
Black Hair Shampoo - шампон за бојадисување на коса
 • Количина: На залиха
 • Модел: 2825
Продадени: 158
Прегледи: 67251
390ден.
700ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Вратете ја убавината на црна коса и ослободете се од белите влакна со помош на TUFF black hair shampoo.
Револуционерен шампон кој за само 5 минути ја бојадисува вашата коса во црна нијанса и трае дури до 4 недели.

Во пакет добивате:

 • 10 пакуввања од по 25мл шампон
 • Ракавици за миење


НАПОМЕНА:
Да се избегнува контакт во очи на шампонот, во случајот да дојде до контакт потребно е да се измијат со ладна вода.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.