Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода

Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
-36 %
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
Automatic WATER Dispenser - Диспанзер за вода
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2808
Продадени: 147
Прегледи: 59301
450ден.
700ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Data: 4 Watts

Valtage: DC-5Vpe

KAPASITAS Batery 1200mA   


Достапно за 1,5л, 5,7л, 10л, 11,3л, 15л, 18,9л

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.