Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V

Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
-45 %
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
Trocken canister staubsauger - Правосмукалка 12V
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2764
Продадени: 18
Прегледи: 35021
690ден.
1,250ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Voltage: 12V DC
Power:90 w

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.