Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L

Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
-46 %
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
Термо бокал SCARLETT SC 20A 1500W 2L
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2716
Продадени: 110
Прегледи: 45991
490ден.
900ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Капацитет: 2L

Моќност: 1500W

On/Off Индикатор

Автоматско исклучување 

Термо Бокал изработен од високо квалитетен не'рѓосувачки челик

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.