Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Слики на уметничко платно 5-делни

Слики на уметничко платно 5-делни
Слики на уметничко платно 5-делни
  • Количина: На залиха
  • Модел: 5d-sl20
Продадени: 11
Прегледи: 6371
1,900ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Најновите модели на слики на уметничко платно 2020 година!


Сликите се готов производ, оптегнати на внатрешна дрвена
рамка, спремен за закачување на вашиот ѕид.


Димензии:


- 30cm х 80cm х 1br

- 30cm х 60cm х 2br

- 30cm х 40cm х 2br

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.