Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок

Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
-62 %
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
Акција - Pro Wax 100 - Апарат за топење на восок за депилација + 1 кесичка восок
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2670
Продадени: 149
Прегледи: 74351
499ден.
1,299ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Преглед на производот

Отстранете ги несаканите влакна од вашето тело без да посетувате салони за убавина и да плаќате скапи третмани за депилација.

Pro Wax 100 – апаратот за топење восок за депилација може да се користи за домашна и професионална употреба.
Ефикасен е за сите типови влакна и за секаква кожа, безбеден е за користење по цело тело и лице.

-Фреквенција: 50 / 60 Hz

-Работи на: 220-240 V

-Капацитет: 500 ml

-Моќност: 80 W

-Температурата може да се прилагоди од 0 степен до 55 степени


Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.