Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1

Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
-61 %
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
Супер сецко за овошје и зеленчук - 6во1
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2691
Продадени: 124
Прегледи: 59091
350ден.
900ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Подгответе вкусно исечкани салати само за миг со овој практичен рачен сецко.Овој сецко е толку компактен што ке ви замени дури 6 алатки во вашата кујна.Рендање и сечкање без никаков неред во кујната се што треба да направите е да го изберете посакуваниот нож да го поставите сецкото врз садот во кој паѓаат исечканите зеленчуци и сте спремни за работа.Сечилата на овој сецко се изработени од не’ргосувачки челик и можат да се мијат во машина за садови.

Во комплетот добивате:

1 Основа
1 Додаок за ситно рендање
1 Додаок за крупно рендање
1 Додаок за тенки кришки
1 Додаок за дебели кришки
1 Додаок за брановидни кришки
1 Додаок за рендање пармезан
1 Сад за складирање


Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.