Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Batter Dispenser - Диспанзер за тесто

Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
-67 %
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
Batter Dispenser - Диспанзер за тесто
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2675
Продадени: 14
Прегледи: 24021
150ден.
450ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Подгответе брзо и лесено за целото семејство слатки и најразлични десерти (мафини, палачинки, колачи, итн.). Иновативниот диспанзер ја ослободува потребната количина мешавина без да ги размачкува рацете или кујнските површини. Направено е од високо квалитетни, еколошки материјали.

Диспензерот има широк отвор на врвот за да се истура тесто за слатки искушенија, удобен отвор за дистрибуција на тесто, практична и удобна рачка за контрола на истурање од смесата. 

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.