Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри

Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
-46 %
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
Nintendo - Ретро Нинтендо со 620 Игри
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2881
Продадени: 112
Прегледи: 40161
650ден.
1,199ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Карактеристики

Конзола 8-Битна

Игри 620 различни

ТВ Сигнал NTSC/PAL

ТВ Статус A.V

Аутпут DC 6V-150mA   

Матријал: AB S

Димензии:

Product weight: 0.4700kg

Producy size: 13 x 10 x 4.5

 

Сетот вклучува:

1 x Нинтендо

x Џоистици / конторлери

Аудио / Видео кабел за ТВ

Адаптер 

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.