Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Детска Мемори Перница

Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
Детска Мемори Перница
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2303/4
Продадени: 10
Прегледи: 18781
600ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Ако одлучите дека вашето дете треба да спие на перница тогаш не заборавајте дека таа треба да е специјално направена за да ги задоволи неговите потреби и не го ставајте да спие на која било перница од вашиот дом.  Потребна му е удобност преку користење на мемори перницата која Ви ја нудиме.

Исто така треба да биде помала од обичните перници за возрасни и лесно да може да се пере. Доколку Вашето дете страда од алергии тогаш дефинитивно треба да набавите анти-алергиска перница.

 

    Димензии: 

Должина:- 45cm

Ширина:-  25cm

Висина:- 7cm

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.