Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Женска долна облека >> 2 Броја за 399 денари <<

Женска долна облека >> 2 Броја за 399 денари <<
Женска долна облека >> 2 Броја за 399 денари <<
 • Количина: На залиха
 • Бренд: A&V
 • Модел: HDL334
Продадени: 111
Прегледи: 57011
399ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Секси комбинезон, изработен од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Отворот на долниот дел дозволува да водите љубов без да има потреба да го соблекувате комбинезонот. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид ВРШИМЕ ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА ! ! ! ГАРАНТИРАНО 100%* Доставувачот не знае што има во пакетот * Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки * Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично. * Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.