Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).

Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).
Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).
Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).
-63 %
Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).
Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).
Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).
Bluetooth Слушалка ( 2 броја за 300 денари ).
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2201
Продадени: 141
Прегледи: 51601
300ден.
800ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.