Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Автомобил со помошна рачка

Автомобил со помошна рачка
Автомобил со помошна рачка
Автомобил со помошна рачка
Автомобил со помошна рачка
-22 %
Автомобил со помошна рачка
Автомобил со помошна рачка
Автомобил со помошна рачка
Автомобил со помошна рачка
Автомобил со помошна рачка
  • Количина: На залиха
  • Модел: 2176
Продадени: 14
Прегледи: 30891
1,450ден.
1,850ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Проодувалка со волан и копчиња. Која детето може да користи и како проодувалка и како интерактивна играчка
Проодувалката има функционални копчиња со музика и ефекти.

Изработена од фина, мека, нетоксична пластика и нема остри рабови.

Задниот дел е ергономски дизајниран и детето може да се фаќа на истиот за полесно да прооди.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.