Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )

Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )
Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )
Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )
Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )
Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )
Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )
Женски шорцеви ( 2 броја за 349 денари )
  • Количина: На залиха
  • Модел: s111
Продадени: 111
Прегледи: 18811
349ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.