Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT

Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Популарно -30 %
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
Анатомска Мемори Перница - SLEEPY COMFORT
  • Количина: На залиха
  • Модел: 1827
Продадени: 1280
Прегледи: 171581
599ден.
850ден.
2 или повеќе 550ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Потонете во сон секоја ноќ со помош на ова перница!

Оваа анатомска мемори перница е направена за секој кој сака перници со класичен облик и истовремено бара перница која се прилагодува на формата на вратот и главата.

Анатомска мемори перницата е изработена од високо квалитетна мемори пена.


Големина:

- Должина: 50cm

 -Ширина: 30cm

- Висина: 10cm

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.