Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Силиконски влошки со магнет - 2 броја за 299 денари

Силиконски влошки со магнет - 2 броја за 299 денари
Силиконски влошки со магнет - 2 броја за 299 денари
Популарно -50 %
Силиконски влошки со магнет - 2 броја за 299 денари
Силиконски влошки со магнет - 2 броја за 299 денари
Силиконски влошки со магнет - 2 броја за 299 денари
  • Количина: На залиха
  • Модел: 434/1
Продадени: 1373
Прегледи: 186201
299ден.
599ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Со кликнување на КОЛИЧИНА БР. 1  добивате 2 броја на магнетни влошки за 299 денари.


Тоа е револуционерен производ специјално дизајниран кои имаат магнети на дното и им помагаат на луѓето кои целиот ден го поминуваат во движење:

·      

  Ве масира додека се движите

·        Ја подобрува крвната циркулација

·        Ги намалува мускулните болки

·        Ги елиминира лошите мирисиРефлексни точки кој ги опфаќа MAGNA POWER Влошките и делува како масажер додека се движите се следниве:

·        Главата

·        Носот

·        Синуси

·        Очи

·        Врат

·        Уши

·        Рамења

·        Срце

·        Коленици

·        Панкреас

·        Стомак

·        Тероидни жлезди

·        Бели дробови

·        Дишни патишта

 

Влошките се изработени од еластичен материјал погоден за секој дури и да ви се големи може слободно да ги скратите а нема да загубите од нивниот квалитет.

Имаат мали магнетни полиња кои делуваат делотворно на вашето тело преку масажа на рефлексните точки кои се наоѓаат на стопалото.

 

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.