Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Женска Блуза Bz45

Женска Блуза Bz45
Женска Блуза Bz45
-49 %
Женска Блуза Bz45
Женска Блуза Bz45
Женска Блуза Bz45
 • Количина: На залиха
 • Бренд: Elle.M
 • Модел: bz45/2958
Продадени: 13
Прегледи: 17161
199ден.
390ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Моделот со Код: Bz45 е со една стандардна големина, кој одговара на S, M, L.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.