Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Женска Блуза Bz39

Женска Блуза Bz39
Женска Блуза Bz39
Женска Блуза Bz39
-49 %
Женска Блуза Bz39
Женска Блуза Bz39
Женска Блуза Bz39
Женска Блуза Bz39
 • Количина: На залиха
 • Бренд: Elle.M
 • Модел: bz39/2958
Продадени: 14
Прегледи: 16991
199ден.
390ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Модел со Код: Bz39 е со една стандардна големина, кој одговара на S, M, L.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.