Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

ElleM Женски тренерки Ni90

ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
-56 %
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
ElleM Женски тренерки Ni90
 • Количина: На залиха
 • Бренд: Elle.M
 • Модел: ni90/2909
Продадени: 12
Прегледи: 29301
590ден.
1,350ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

Состав:

70% памук

30% еластин


Големини - S, M, L, XL


Телефон за контакт: 078-255-255  // 078-470-470

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.