Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Runway женски патики - C24/2928

Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
-13 %
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
Runway женски патики - C24/2928
 • Количина: На залиха
 • Бренд: Runway
 • Модел: c24/2928
Продадени: 13
Прегледи: 18021
690ден.
790ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%

     Големина  /  Димензии во ( cm )

             36    -      23cm    

             37    -      23.5cm    

             38    -      24cm    

             39    -      24.5cm    

             40    -      25cm    

             41    -      25.5cm

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.