Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН

Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
Sleepy Comfort - Зимски Јорган Микрофибер ЕДИНЕЧЕН
 • Количина: На залиха
 • Бренд: Sleepy Comfort
 • Модел: 2955е
Продадени: 14
Прегледи: 17091
590ден.

Достапни опции

Цената е со вклучен ДДВ 18%
Зимски Јорган со ткаенина памучен, микрофибер. Тие се лесни за одржување кои може слободно да се перат во машина но исто така лесно се сушат и не предизвикуваат алергиски реакции.

Достапен само во БЕЛА Боја.

    
                       - Димензии -

*Димензии на ЕДИНЕЧЕН ЈОРГАН
      -Ширина: 145cm
      -Должина: 200cm

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.