Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ

AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
AB DOM СПРАВА ЗА СТОМАЧНИ
 • Количина: На залиха
 • Бренд: Runners Fitness
 • Модел: 87
Продадени: 112
Прегледи: 25711
2,000ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Оваа справа за оформување на стомачните мускули ќе ви помогне да ги оформите и истакнете вашите стомачни мускули. 
Се вклопува во сечиј дом и на секое место. Само со неколку минутно вежбање дневно ќе дојдете до максималните резултати кои само овој производ може да ви ги овозможи. Стимулирајќи ги мускулите крвта повеќе циркулира, вашите масти се топат и стомачните мускули добиваат изгледат на кој можете да му одолеете. Достапен за сечиј џеб овој AB DOM се вклопува во секој дом.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.