Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Powerbag 10kg

Powerbag 10kg
Powerbag 10kg
Powerbag 10kg
Powerbag 10kg
Powerbag 10kg
 • Количина: На залиха
 • Бренд: Runners
 • Модел: 1926
Продадени: 10
Прегледи: 11331
2,300ден.
Цената е со вклучен ДДВ 18%

Power Bag се корсити за:


- Тренинг за брзина и агилност

- Тренинг издржливост

- Специфична спортска обука

- Cross тренинг

- Тренинг експлозивна снага

- Функционална рехабилитација

- Кружни тренинг

- Техника динамички фрлања

- Тренинг рамнотежа

- Самоодбрана и тренинг борачки спортова


ПОРАДИ СВОЈОТ ОБЛИК, МАРЕТИЈАЛ И ИЗГРАДБА, СО СИГУРОСТ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ДЕКА ВРЕЌАТА МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ ЗА РАЗВИВАЊЕ НА БРЗИНА, ЕКСПЛОЗИВНОСТ, АГИЛНОСТ, КОНДИЦИЈА И ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАЧИН КАКО ШТО НЕМОЖЕ СО СТАНДАРДНИТЕ ФИТНЕС СПРАВИ.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско населено место цената на испорака изнесува 100ден.
За нарачки кои се доставуваат во  селски населени места до 5км од град трошокот за испорака на истите е 150ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

 • Од 5-9кг. 130ден.
 • Од 10-15кг. 150ден.
 • Од 16-20кг. 170ден.
 • Од 21-25кг. 190ден.
 • Од 26-30кг. 210ден.
 • Од 31-35кг. 230ден.
 • Од 36-40кг. 250ден.
 • Од 41-50кг. 270ден.