Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Јажиња за скокање


Модел: 67/67
*Должина на јаже: 2,5м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 2,5м )..
150ден.
Модел: 68-1
*Должина на јаже: 2,7м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 2,7м )..
300ден.
Модел: 2472
*Должина на јаже: 3м  ( можност за регулираење на должината Мах должина 3м )..
300ден.
Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)