Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Еднорачни тегови


Бренд: Runners Fitness Модел: 477
Гумиран КетлбелЖелезен тег со гумирана рачка - КетлбелКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и ру..
4,480ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 480
Гумиран КетлбелЖелезен тег со гумирана рачка - КетлбелКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и ру..
3,360ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 605
Гумиран КетлбелЖелезен тег со гумирана рачка - КетлбелКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и ру..
2,800ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 606
Гумиран КетлбелЖелезен тег со гумирана рачка - КетлбелКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и ру..
2,240ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 607
Гумиран КетлбелЖелезен тег со гумирана рачка - КетлбелКетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е користен како кондиционен реквизит од страна на руската војска, се нарекува и ру..
1,680ден.
Бренд: Runners Модел: 985
Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови.Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области на мускули. Тонирајте го вашето тело со нашите тегови..
2,070ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: RUN0049
Со помош на новата технологија наречена Динамичнa инерција, со кој се ангажираат мускулите во рацете, рамената и градите во една сосема нова мода, ја зголемува мускулната активност на горниот дел од телото за повеќе од 300% во споредба со традиционалните слободни тежини. Производот има научн..
1,000ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 453
Сет тегови 20кг црни од Американскиот бренд YORK FITNES СВЕТСКИ БРЕНД Одличен реквизит за домашна употреба, не губете веќе време да одите во фитнес клуб и да плаќате членарини. Вежбајте кога на вас ви одговара, многу лесно и едноставно за само неколку секунди вашите тегови се спремни за трени..
5,600ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 460
Сет тегови 15кг ПОНИКЛОВАНИ од Американскиот бренд YORK FITNES СВЕТСКИ БРЕНД Одличен реквизит за домашна употреба, не губете веќе време да одите во фитнес клуб и да плаќате членарини. Вежбајте кога на вас ви одговара, многу лесно и едноставно за само неколку секунди вашите тегови се спремни з..
3,900ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 445
СЕТ ТЕГОВИ 40 КГ. (2 Х 20КГ) И ДВЕ ШИПКИ. Сетот содржи 2 Шипки од 0,5кг.  ( 2 x 0,5kg )Сетот содржи    4 плочки X 1.25kg                              4 плочки X 2.5kg         ..
4,500ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 614
Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области на мускули. Тонирајте го вашето тело со нашит..
460ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 613
Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области на мускули. Тонирајте го вашето тело со нашит..
230ден.
Прикажани 1 до 14 од 14 (1 страни)