Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Тегови за нозе


Бренд: Runners Fitness Модел: 239
Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калории додека вежбате со справи, аеробик или пак трчате на лента за трчање. Исто така овие тегови можете да ги користите и додека р..
450ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 238
Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калории додека вежбате со справи, аеробик или пак трчате на лента за трчање. Исто така овие тегови можете да ги користите и додека р..
400ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 237
Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калории додека вежбате со справи, аеробик или пак трчате на лента за трчање. Исто така овие тегови можете да ги користите и додека р..
350ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 236
Додадете го овој елемент во вашата домашна фитнес опрема или пак во вашата сала. Овие тегови се изработени исклучиво за нозе кои ви помагаат да согорите повеќе калории додека вежбате со справи, аеробик или пак трчате на лента за трчање. Исто така овие тегови можете да ги користите и додека р..
300ден.
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)