Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Шипки


Бренд: Runners Модел: 212
ПРАВА ШИПКА 1.2 М. F-28                    Тежина: 4кг               ..
1,900ден.
Бренд: Runners Модел: 212/1
КРИВА ШИПКА 1.2 М. F-28        Тежина: 5кг         ..
1,900ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 1492
Права шипка 180 cm. F-28             Тежина: 6,50кг            ..
2,500ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 211/1
Права шипка 150 cm. F-28          Тежина: 5,50кг          ..
2,300ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 1493
Олимписка права шипка 1.8m . F-50               Тежина: 11кг           ..
4,500ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 368
Олимписка крива шипка 1.20m. F-50               Тежина: 6кг           ..
2,700ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 212/2
Крива шипка 120 cm. F-30          Тежина: 4кг              ..
1,900ден.
Бренд: Runners Fitness Модел: 620
Бучица челична 35 cm.  F-28              Тежина: 1,5кг              ..
600ден.
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)