Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

Информации за достава

Испораката на нарачките се врши  до секое населено место во Република Северна Македонија. За секој производ различна е цената за достава, откако ќе го изберете производот кој сакате да го купите ќе ви биде посебно пресметана и цената за доставата.

Доставата на нарачаниот производ се врши во рок од 3-5 работни дена од нарачката секој работен ден освен недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници), а производот ќе ви биде доставен до вашата домашна адреса.

Трошокот а испорака на производите не е вклучен во цената и истиот се пресметува дополнително од страна на поштенсксиот сервис со кој имаме склучено договор, зависно од адресата на испорака и тежината.

За нарачки до 5кг кои се доставуваат во градско и селско населено место цената на испорака изнесува 100ден.

Доставата за нарачки до 5кг. со износ над 1500ден. е бесплатна.

Бесплатната достава не важи за производи со тежини над 5кг. и за истите се пресметува дополнително според следниот ценовник:

  • Од 5-9кг. 130ден.
  • Од 10-15кг. 150ден.
  • Од 16-20кг. 170ден.
  • Од 21-25кг. 190ден.
  • Од 26-30кг. 210ден.
  • Од 31-35кг. 230ден.
  • Од 36-40кг. 250ден.
  • Од 41-50кг. 270ден.