Мени
Кошничка
Искористете бесплатна испорака за сите нарачки над 1500ден. и тежина до 5кг.

За нас

Makstore.mk ви овозможува целосно шопинг искуство. Пронајдете ги производите кои ви се потребни за вашето секојдневие и вашиот дом по најповолни цени во Македонија.

Makstore.mk e во сопоственост и управувано од МТ ПРОМЕТ-1 дооел увоз-извоз Струмица


Контакт податоци:

МТ ПРОМЕТ-1 ДООЕЛ
ул.Дојранска 14, 2400 Струмица
ЕДБ: 4027002133725
MK4429013101095
Тел: (+389) 78 255 255
Email: [email protected]